Designed by: Men on The Moon

 

 

 

Wij zijn de start-up bank. Wij helpen u met het starten van een bedrijf maar ook met het financieren van uw eerste huis. Wij doen wat banken eigenlijk niet willen. Wij nemen het risico en maken het u makkelijk

 

Zkelijke Brochure

 

 

 

 

 DE START-UP BANK  Wij helpen u starten, prive en zakelijk   

 

 

 

 

 

 

Al onze kosten staan vast over de hele looptijd van de lening. Wij melden in al onze contracten alle kosten dus ook de rente kosten over de duur van het krediet. Geen verborgen kosten.

 

+DOWNLOAD BROCHURE

 

 

 

 

 LENEN KOST GELD  Vergelijk alle kosten van de lening. Lenen hoeft niet duur te zijn.   

 

 

ONZE PROCEDURE IS SIMPEL EN SNEL

De procedure die wij volgen is echt heel simpel. U kunt een brochure downloaden via deze site of u kunt een brochure aanvragen. Achterin de brochure zit een aanvaagformulier. Het aanvraagformulier druktu af op uw printer waarna u het handmatig invult en ondertekent. Vervolgens stuurt u het contract tezamen met de gevraagde documenten aan ons retour. Wij nemen alleen aanvragen in behandeling die per email of fax zijn ontvangen.

 

 

 

Beoordeling van de aanvraag

 

Wij nemen de ontvangen aanvraag direct in behandeling. Wij kijken niet zozeer naar uw krediet verleden alswel naar uw vernogen om de nieuwe lening die u aangaat af te lossen. Als wij daarover een goed gevoel heeft krijgt u het krediet. Wij registreren het krediet niet bij de Centrale Voor Kredieten of bij het BKR tenzij u een forse achterstand oploopt in de aflossing.

 

Is het legaal

 

Ja het is legaal. Wij werken niet onder de regels van de lokale toezichthouder en de fondsen die wij uitlenen komen uit keurige bronnen. Door vanuit het buiteland te werken kunnen wij veel effectiever te werk gaan dan uw eigen lokale grootbank.

 

Krijgt u vaker een aanbieding? Wij zullen u nooit ongevraagd benaderen. Wij geven u een duidelijk contract met daarin alle rechten en verplichtingen. En al onze betalingen en ontvangsten lopen in beginsel gewoon via een (inter)nationale banktransfer.

 

+ Contacteer Ons

 

 

 

 

 

 EERLIJK LENEN  Een goed contract en bankbetalingen zijn de sleutel.  

 

 

Website:

www.neptunebank.com

Email:

sales@neptunebank.com

Fax:

+32 (0)70422784

+31 (0) 840038581

Address:

11-19 Grenfell Street, Adelaide, SA, 5000 Australia