Lenen kost altijd geld. Bij ons krijgt u het eerste jaar de lening geheel gratis. Omdat wij aan individuen lenen die vaak een slechte kredietwaardigheid hebben vragen wij een premie voor krediet risico. Check in de folder voor het exacte bedrag.

 

+ Download Brochure

 

 

 

 

 LENEN KOST GELD  Alle kosten kunt u in de brochure terugvinden   

 

 

 

Krijgt u vaker een aanbieding? Wij zullen u nooit ongevraagd benaderen. Wij geven u een duidelijk contract met daarin alle rechten en verplichtingen. En al onze betalingen en ontvangsten lopen in beginsel gewoon via een (inter)nationale banktransfer.

 

+ Contacteer Ons

 

 

 

 

 

 EERLIJK LENEN  Een goed contract en bankbetalingen zijn de sleutel.  

 

 

ONZE PROCEDURE IS SIMPEL EN SNEL

De procedure die wij volgen is echt heel simpel. U kunt een brochure downloaden via deze site of u kunt een brochure aanvragen. Achterin de brochure zit een aanvaagformulier. Het aanvraagformulier druktu af op uw printer waarna u het handmatig invult en ondertekent. Vervolgens stuurt u het contract tezamen met de gevraagde documenten aan ons retour. Wij nemen alleen aanvragen in behandeling die per email of fax zijn ontvangen.

 

 

Beoordeling van de aanvraag

 

Wij nemen de ontvangen aanvraag direct in behandeling. Wij kijken niet zozeer naar uw krediet verleden alswel naar uw vernogen om de nieuwe lening die u aangaat af te lossen. Als wij daarover een goed gevoel heeft krijgt u het krediet. Wij registreren het krediet niet bij de Centrale Voor Kredieten of bij het BKR tenzij u een forse achterstand oploopt in de aflossing.

 

Is het legaal

 

Ja het is legaal. Wij werken niet onder de regels van de lokale toezichthouder en de fondsen die wij uitlenen komen uit keurige bronnen. Door vanuit het buiteland te werken kunnen wij veel effectiever te werk gaan dan uw eigen lokale grootbank.

 

 

 

 

Wij zijn de echte start-up company. Wij lenen u als u een gezin wilt starten en een huis wilt kopen maar ook als u een eigen bedrijf wilt starten

 

+ ZAKELIJKE BROCHURE

 

 

 

 

 VOOR STARTERS  Gezin of Bedrijd starten? Wij helpen u financieel    

 

 

Website:

www.neptunebank.com

Email:

sales@neptunebank.com

Fax:

+31 (0) 840038581

Address:

11-19 Grenfell Street, Adelaide, SA, 5000 Australia