Wij zijn er voor iedereen. Wij zijn er voor werkende mensen, wij zijn er voor ondernemers en gepensioneerden

U komt met het plan en wij financieren het.

Designed by: Men on The Moon

Begrip Voor Uw Sitatie, Met Een Stukje zekerheid

 

Wij willen graag anders zijn dan uw bank en dus lenen wij u graag, ook als u zich in een situatie bevindt die het verkrijgen van krediet bij elke andere instelling bemoeilijkt. Wij moeten echter wel onze andere stakeholders enigszins in bescherming nemen en wij doen dat door een verzekering tegen krediet risico af te sluiten. De eenmalige premie komt voor uw rekening en is verschuldigd als de lening 100% zeker zal worden verstrekt. Dus nadat uw aanvraag is goedgekeurd en nadat u met ons een contract getekend heeft, maar wel voordat de lening op uw rekening gestort kan worden.

Voor Wie Zijn Onze Leningen Speciaal Bestemd?

 

NNC® is er voor mensen die ergens anders geen krediet krijgen, ongeacht de reden. Zo lenen wij bijvoorbeeld aan mensen die een slechte kredietregistratie hebben of mensen die te oud zijn. Daarnaast lenen wij aan mensen die nog geen vaste baan hebben of een uitkering genieten. Daarnaast kan het voorkomen dat u bij uw eigen bank geen lening krijgt vanwege uw leeftijd of een ziekte. Ook kan het voorkomen dat de bank waarbij u graag zou willen lenen aan “redlining” doet. “Redlining” is het uitsluiten van bepaalde postcodes of woonwijken bij het verstrekken van krediet.

Onze Pluspunten

 

Veel nstellingen claimen wel dat ze iedereen willen lenen maar probeert u maar eens een lening te krijgen met een slechte kredietwaardigheid , of als u wat ouder bent of even zonder werk zit. Wij lenen echt altijd.

 

 

 

+ Contacteer Ons

 

 

 

 

 

 

 IEDEREEN LEENTWij sluiten niemand uit of u nu 17 of 71 jaar oud bent  

 

 

 

 

 

 

U hoeft niet in te zitten over een

CKP of een BKR melding van uw nieuwe lening. Wij maken uw andere schuldeisers niet wakker. Alleen als u een betalingsachterstand oploopt van meer dan 3 maanden melden wij de schuld aan.

 

+ Contacteer Ons

 

 

 

 

Snelheid is belangrijk. Daarom handelen wij elke aanvraag die met de gevraagde bijlagen wordt ontvangen binnen 24 uur af. Afhankelijk van de keuzes die u maakt kan de lening dan weer 24 uur later op uw bank zijn bijgeschreven

 

+Contacteer Ons

View All Wines...

 

 

 

 

 SNEL GELD?Snel geld maar wel betaalbaar en eerlijk  

 

 

 

 

 

 

 GEEN BKR/CKP CHECKEen slechte BKR of een Zwarte Lijst signalering? 

 

 

Website:

www.neptunebank.com

Email:

sales@neptunebank.com

Fax:

+32 (0)70422784

+31 (0) 840038581

Address:

11-19 Grenfell Street, Adelaide, SA, 5000 Australia